Internasjonal Håndballturnering
Granollers Cup 2015
Spania 24-28.06

MEGET KOMPLETT LØSNING 7 netter 3995 / 4395 NOK (alt utenom fly inkl.)

  • henting og levering på flyplass
  • 7 netter på Hotell**** i Lloret de Mar
  • alle frokoster og middagger i store buffeter
  • påmeldingsavgift til turneringen
  • kjøring til alle kampene (ingen andre kjører fra kamp til kamp)
  • extra trening i Lloret de Mar
  • discokveld for ungdommen / sangria kveld for de voksne
  • 24 timers oppfølging av SpainActive guider
  • vi kan arrangere tur til badeland, paintball, Barcelona, outlet shopping osv.

Klikk her for mer informasjon

Granollers Cup Spania
"Vi har hatt et topp opphold hos dere. Bra hotell med flott service og veldig god mat. SpainActive tok godt vare på oss under håndball VM og treningsleir med Sandefjord." 
Kristine Duvholt Havnås verdensmester, Roger Kjendalen tidl landslagsspiller, Sandefjord.
Frode Øien "Dette kan dere!" (SpainActive)
Frode Øien, Bossmo & Ytteren
"Vi har hatt en opplevelse for livet !. Dette er også for lag med en bred tropp, og ikke BARE for topplag. Profesjonelt fra begynnelse til slutt..."
Hallgeir Melland, Freidig
"Alt med SpainActive var topp. Fra vi meldte oss på til turneringen var over. Super duper guider. Bra hotell med god service. Flott turnering. Vi har allerede begynt å planlegge neste tur."
Kringlebotn, Petter Larsen
Rune Haugseng " DETTE GIKK SMUKK - SMUKK ! " (Alt gikk på skinner)
Anne Aksnes, Rune Haugseng, Nærbø
"Hele prosessen med bestilling, informasjon, transport og overnatting i SpainActive regi var en svært positiv opplevelse. God turnering og Lloret del Mar er en fryktelig fin by"
Ole Iver Rusten, OIF Arendal
"God oppfølging, godt hotell, god mat og flott transport. Service-orienterte guider"
Tyristubben HK, Glenn Andre Ruud-Andersen
"Bestill din tur via SpainActive, og du kan være sikker på at alt går på skinner. Vi hadde aldri klart å gjennomføre turen på samme måte uten hjelpen fra dem. De ordnet opp i alle forandringene fra turneringsledelsen. Det er vel verdt å betale litt ekstra for den utsøkte servicen. Og til slutt, men ikke minst, guidene i SpainActive var veldig behagelige å samarbeide med og tilgjengelig hele døgnet – og de virket absolutt å være opptatt av våre behov."
Pål Fjellberg og Reidun Grindal, Tindlund J96
" Vi vil anbefale alle lag som skal til Spania og spille håndball å reise med Spainactive. Alt er designet til den minste detalj. Hoteller, trening, kamper, etc. Vi trengte bare å stille opp så var alt på sin plass."
Tomas Andersson, Birkenes
Ole "Et svært strøkent opplegg. SpainActive gjorde turen til en opplevelse. Takk!"
Ole & Sissel Jorstad, Nessegutten
akra "For oss er det åpenbart å anbefale SpainActive. Ypperlig utført. Vi følte alle at vi var i de beste hender. I tillegg hadde vi også tid til litt ferie."
Åkra IL, Janne Oldeide
Melhus Gimse Profesjonalitet fra A til Å. Hyggelige og dyktige guider."
Eva Bjørgvik, Melhus/Gimse Håndball
Viking "For de som skal på turnering i Spania, vil vi absolutt anbefale SpainActive. Heia Johan ! Vi håper SpainActive lager egen turnering en dag."
Viking, Erik Andersen

Granollers Cup Spania

Granollers Cup Spania

Granollers Cup Spania

Granollers Cup Spania

Granollers Cup Spania

Granollers Cup Spania

Granollers Cup Spania

PAKKEN

Dere bor i Lloret de Mar som er en vakker turistby ved stranden. Hotellene vi bruker er 4**** og har alle meget sentral beliggenhet. Vi har valgt å bruke Lloret de Mar fordi det er det nærmeste vakre stedet med god forbindelse til motorvei/Granollers.

Pakken inneholder 7 netter. Ideen er at man kan ha litt ferie før turneringen begynner. For de som ønsker kan vi lage en pakke med 6 eller 8 netter. Det vil gjøre turen 400 NOK rimeligere eller dyrere. Men husk at en uke hos oss er den perfekte kombinasjonen mellom ferie og idrett. Småsøsken og foreldre blir ofte med og har det like fint som de som spiller. En trening er inkludert. Vi lager egen disco kveld som er inkludert i opplegget. De voksne har en hyggelig samling på strandbaren der vi tilbyr sangria for de som er med.

I tillegg arrangerer SpainActive andre aktiviteter og turer etter kundens behov. Tur til Barcelona, shoppingtur til et av europas største outlet centre (La Roca), paintball og waterworld osv.

TURNERINGEN

Håndball cupen i Granollers har blitt en gjenganger. En stor turnering som har begynt å bli viden kjent. Banene ligger i Granollers like utenfor Barcelona. Selve turneringen er fra 24 til 28 juni. Dette er 17. gang turneringen gjennomføres. “ 2015 GRANOLLERS CUP ” blir organisert av håndballklubben “Club Balonmano Granollers“ som er en av de beste spanske klubbene. De aktive utøverne er mellom 10 og 20 år gamle og kommer fra hele verden. Det er mer enn 15 land representert og ca 300 lag. Turnering gjennomføres i den Katalanske byen Granollers der håndball VM var i 2013. Kampene er 2*15 min og puljene er på 6 lag. Dere spiller mao 5 kamper de tre første dagene. Sluttspillet er på søndagen og er 4 kamper om alt går bra. 95 % av kampene går innendørs. Temperaturen er ok der kampene spilles.

TRANSPORT

Vi henter gruppen på flyplassen og leverer etter avsluttet opphold. Bussen kommer og henter gruppen hver dag foran hotellet på vei til Granollers. Det samme gjelder for evt. andre saktiviteter gruppen ønsker å gjennomføre. Bussene er meget moderne og konfortable. Vi har valgt å legge inn litt ekstra her for at denne delen skal bli så bra som mulig. Bussen er det perfekte tidspunktet for ledere osv å snakke til gruppen. Alle bussene har air-con , video, mikrofon, nedfellbare seter og setebelter for alle.

HOTELL

Hotellene vi har avtale med ligger sentralt i forhold til shopping, innen 200 m fra hverandre og like ved stranden i Lloret de Mar. Hotellene serverer maten i f.a. store buffeter med variert mat samt at de har et hjørne der en kokk lager egne saker man ber om (ett av hotellene har ikke dette). Alle hotellene har eget svømmebasseng og store utearealer. Hotellene har også bar-cafe der man til enhver tid kan bestille det man ønsker. I 2014 etablerte vi et service tilbud vi kommer til å forøke å få på plass også i 2015. Det var forhåndsbestilling av frukt, vannflasker, kjølebagger og isposer etc med leveranse på hotellet. En populær tjeneste man kan forvente seg også til neste år.

FLY

Tidlig bestilling gir gode priser på flybilletter. Prisene varierer fra 400 til 3000 NOK tur /retur fra Oslo. Nøkkelen er å være tidlig ute. Med Norwegian koster turen fra 700 NOK til 3500 NOK. Norwegian er ofte beste løsning for lag fra andre steder enn Sør og Østlandet. Også KLM har gode billetter fra Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi hjelper til om ønskelig. Hele turen burde komme på mellom 5500 NOK og 6900 NOK når man har lagt til flybiletten. Det lønner seg IKKE å kjøpe en gruppebillett. Det er langt rimeligere å kjøpe online. F.eks. http://www.finn.no/reise/ . VI har mange busser til og fra hotellene og flyplassen mandag 22.6 og tirsdag 23.6neste år.Dette fører til at vi nok kan hjelpe den som kommer med et annet fly enn hoved gruppen. Dette har vi kontroll over tidlig på året.

Alle de store flyselskapene flyr via sitt land og deretter til Barcelona. Dette blir ofte rimeligere. Man kan spare mye penger på å mellomlande i Frankfurt, Riga, Brussel, Paris, Amsterdam eller Kjøbenhavn.

Norwegian flyr til Barcelona, Murcia og Alicante. RyanAir flyr til Girona, Barcelona, Reus, Alicante og Murcia. Billig selv om servicen ikke alttid er bra.

Girona 30 min m buss til hotellet
Barcelona 60 min m buss til hotellet
Reus 2 timer med buss til hotellet
Murcia og Alicante 5 timer med buss til hotellet

REFERANSER

SpainActive er et sportsreiseselskap som ble startet av en nordmann og en svenske i Barcelona i 2000. Vårt kontor er i sentrum av Barcelona. Vår styrke er at vi har veldig god lokal kunskap, er tilstede hele veien og har ansatte guider som snakker 4-7 språk (bla. Norsk, spansk, katalansk, engelsk osv.) Dette gir en stor trygghet for de som reiser. Som regel blir komplikasjoner ryddet av veien før kunden opplever noe som helst. Vi har 13 år med fornøyde kunder fra norske idrettsorganisasjoner. Vi har bedre busstjenester og flere guider enn noen andre. Dette kommer i tillegg til flere andre tjenester som allerede er lagt til og beskrevet i dette dokumentet.

Skriv en email med spørsmål, så ringer vi tilbake. Vi garanterer for en meget bra tur.
(SJEKK GJERNE VÅRE REFERANSER)

info@spainactive.com

Klikk her for mer informasjon

Med sportslig hilsen,

 

Johan
Daglig Leder 
 
E-Mail: info@spainactive.com

 

Alex
Ansvarlig Operasjoner

E-Mail: info@spainactive.com

 

Urban
Event Kordinator

E-Mail: info@spainactive.com